Gastenboek en referentie - Muhammed Sisawo, gids en taxi in Gambia

Muhammed Sisawo
Uw gids in Gambia
Ga naar de inhoud

Gastenboek en referentie

Referentie

Wij zijn een moeder en dochter die al 10 jaar op reis gaan naar Gambia. Het eerste jaar maakten we kennis met Muhammed, een lokale gids werkzaam in de omgeving van Senegambia, Kololi. Sindsdien is hij ieder jaar onze gids en taxichauffeur omdat we altijd goede ervaringen met hem hebben,
Wij zijn hem erg dankbaar zijn voor zijn grote bijdrage aan een geweldige tijd zonder zorgen in Gambia.
Daarom hebben we in de eerste jaren al aangeboden een website voor hem te maken.

Wat we zelf als erg prettig ervaren, is dat Muhammed de excursies heel persoonlijk maakt. Bij aanvang van onze vakantie spreken we met hem door wat we die vakantie graag willen doen en zien. Hij doet vervolgens een voorstel met 'logische combinaties' van excursies, zodat we onze tijd in Gambia zo effectief mogelijk kunnen besteden, naast onze relaxdagen aan het strand uiteraard. Muhammed voelt precies aan hoeveel tijd je ergens wilt doorbrengen; geen langdradige verhalen als je daar geen behoefte aan hebt. De sfeer is heel ongedwongen en je hoeft je niet bezwaard te voelen. Op een gepaste manier kiest Muhammed ervoor om jullie als toeristen ook even een momentje alleen te laten.

Veel plezier op je vakantie in Gambia!

Ria en Ilse van Lieshout
Contact
Muhammed Sisawo
Telefoon: 00220/9928269
Email: mjsafari.holidaytogambia@gmail.com
Contact Ilse
Wij kunnen niet als tussenpersoon fungeren, maar als je behoefte hebt aan meer informatie/referenties (in het Nederlands), kun je bellen of mailen naar:
Ilse van Lieshout
Telefoon: 06-23656100
Email: ilsevlieshout@hotmail.com

Terug naar de inhoud